Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@05:34:42 GMT

الوعده وفا!

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۳۲۲۱۳

الوعده وفا!

وزارت صنعت، معدن و تجارت سرانجام نام شرکتهای متخلف در پرونده واردات غیرقانونی خودرو را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، پرونده ثبت سفارش و واردات غیرقانونی خودرو از ابتدای امسال در صدر اخبار اقتصادی قرار داشت.

حدود سه ماه پیش مجتبی خسروتاج – رییس سازمان توسعه تجارت – در نشستی خبری رسما اعلام کرد که در زمان متوقف بودن ثبت سفارش واردات، حدود ۶۴۸۱ دستگاه خودرو به صورت غیرقانونی ثبت سفارش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تایید رسمی وقوع تخلف در فرایند واردات خودرو حساسیت افکار عمومی و کارشناسان را به دنبال داشت. مردم خواستار روشن شدن زوایای این پرونده و معرفی متخلفان بودند.

با این حال این اتفاق نیفتاد تا ‌آنکه سرانجام حدود یک ماه پیش رییس‌جمهوری رسما وارد عمل شده و در دستوری از وزیر صنعت، معدن و تجارت خواست ظرف دو هفته شرکتهای دخیل در ثبت سفارش غیرقانونی خودرو را شناسایی و به مردم و قوه قضاییه معرفی کند.

این دستور رییس‌جمهوری کارساز شد و حدود دو هفته پیش وزیر صنعت، معدن و تجارت گزارشی در این باره را برای وی ارسال کرد. به دنبال ‌آن برخی کارشناسان خواستار معرفی و انتشار عمومی نام شرکتهای دخیل در پرونده واردات غیرقانونی خودرو بودند که این اتفاق امروز افتاد.

امروز صبح محمد شریعتمداری لیست شرکتها و افراد دخیل در ثبت سفارش غیرقانونی خودرو را منتشر کرد که در آن نام چند شرکت مطرح واردکننده خودرو نیز به چشم می‌خورد.

برخی متخلفان از قلم افتاده‌اند!؟

اما انتشار عمومی نام افراد و شرکتهای متخلف در پرونده واردات غیرقانونی خودرو پایان ماجرا نبود و دبیر انجمن واردکنندگان خودرو ابهاماتی را نسبت به این لیست مطرح کرد.

مهدی دادفر در واکنش به انتشار لیست شرکتهای دخیل در پرونده ثبت سفارش و واردات غیر قانونی خودرو با استقبال از این اقدام خواستار برخورد شدید با شرکتهای متخلف شد. وی همچنین اظهار کرد که به نظر می‌رسد نام برخی شرکتهای متخلف در این لیست وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: با بررسی لیست منتشره به نظر می‌رسد که جای بعضی از شرکتها در این لیست خالی است ضمن آنکه اگر مرجع قضایی براساس این لیست می‌خواهد اقدام کند پس تکلیف شرکتهای متخلف احتمالی که اسمشان در این لیست نیامده، چیست!؟.

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو تصریح کرد: با بررسی اجمالی لیست منتشره از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت می‌توان گفت که حدود ۲۰ درصد شرکتهای دخیل در پرونده واردات غیرقانونی خودرو جزو نمایندگی‌های رسمی و از اعضای این انجمن بوده و مابقی جزو واردکنندگان غیر رسمی هستند.

بلاتکلیفی خریداران و فروشندگان مسکن

یک کارشناس اقتصاد مسکن گفت: با توجه به بی‌تعادلی نرخ ارز و سکه، فروشندگان و خریداران مسکن در انجام معاملات مردد هستند و تاثیر این موضوع با کاهش قراردادها در تیرماه خود را نشان داد.

مهدی روانشادنیا اظهار کرد: تمام بازارها از جمله مسکن با یک بلاتکلیفی مواجه هستند. اما در بازار مسکن به دلیل این‌که سهم سرمایه‌گذاری از هزینه‌های خانوار عدد قابل توجهی است و قدرت خرید مردم نتوانسته با وضعیت جدید قیمت‌ها تطابق پیدا کند با کاهش معاملات به دلیل بلاتکلیفی فروشنده‌ها و خریداران مواجه هستیم.

وی افزود: بحث فقط خریداران نیست قشر بزرگی از فروشنده‌ها که مترصد تبدیل به احسن واحدهای خود هستند یا سرمایه‌گذارانی که واحدهای آماده فروش دارند نمی‌توانند تصمیم‌گیری کنند که اگر خانه‌های خود را بفروشند می‌توانند مابه‌ازای آن را پیدا کنند یا خیر.

این کارشناس مسکن گفت: در شرایط موجود، پیش‌بینی از وضعیت آینده بازار مسکن مقداری مشکل شده اما آن‌چه مسلم است تا زمانی که وضعیت نرخ ارز و بازارهای موازی به یک ثبات نسبی نرسد همین وضعیت کج‌دار و مریز ادامه خواهد یافت و پس از خروج از وضعیت فعلی می‌توان افق بازار مسکن را واضح‌تر مشاهده کرد.

اخبار جدید درباره فیلترینگ تلگرام

برخی بر این عقیده‌اند که تلگرام اکنون در حالتی از بیم و امید فیلتر و رفع فیلتر قرار گرفته و در آخرین اظهارنظرها، اعلام شده اگر خدمات پایدار داخلی در حوزه پیام‌رسان‌ها ایجاد شود، احتمال رفع فیلتر تلگرام در آینده وجود دارد.

ابوالحسن فیروزآبادی - دبیر شورای عالی فضای مجازی - با اشاره به اقدامات شورای عالی فضای مجازی درباره پیام‌رسان‌ها گفته است: در شورای عالی فضای مجازی برای پیام‌رسان‌ها مصوبه تصویب شده وجود دارد و در حال حاضر این مصوبه در حال اجراست. در خصوص اینستاگرام فعلا هیچ بحث خاصی نشده است. البته در سال‌های اخیر مردم و نخبگان درباره باز شدن یا بسته شدن برخی از پیام‌رسان‌ها صحبت‌هایی را مطرح می‌کنند اما شورای عالی فضای مجازی درباره باز شدن توییتر یا فیلتر شدن اینستاگرام هیچ بحث و بررسی تا به امروز نداشته است.

وی با اشاره به تصمیمات در نظر گرفته شده برای پیام‌رسان تلگرام اظهار کرده است: تصمیم درباره فیلترینگ تلگرام، یک تصمیم قضایی است و رویکرد شورای عالی فضای مجازی خروج از انحصار تلگرام بوده که با فیلترینگ بخشی از آن محقق شده است. اما در صورتی که خدمات پایدار داخلی در حوزه پیام‌رسان‌ها ایجاد شود، این احتمال وجود دارد که تلگرام رفع فیلتر شود که البته این تصمیم درباره این موضوع به عهده قوه قضاییه است.

انتشار روزانه جداول قطع برق

اما همچون وضعیت چند هفته اخیر قطع برق در برخی مناطق همچنان ادامه دارد. در این شرایط وزارت نیرو به صورت روزانه جدول احتمالی ساعات قطع برق در مناطق مختلف را منتشر می‌کند.

شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ برای اعمال خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده امروز دو مرداد ماه جدول جدیدی منتشر کرد.

با توجه به استمرار هوای گرم و افزایش بی‌سابقه مصرف انرژی برق و نیز محدودیت منابع تولید انرژی، صنعت برق ضمن عذرخواهی اقدام به انتشار جدول جدید اعمال محدودیت‌های بار کرد.

این شرکت از شهروندان تهرانی درخواست کرد که با تنها ۱۰ درصد صرفه‌جویی در مصرف برق به‌ویژه در ساعات اوج مصرف "۱۲ الی ۱۷ و ۲۰ الی ۲۳"، و انتقال مصارف غیرضروری به دیگر ساعات، مجموعه صنعت برق را در تأمین برق پایدار یاری کنند.

تولید ۸ خودرو متوقف شد

دستور توقف تولید هشت خودروی جدید از سوی سازمان ملی استاندارد ایران به دلیل مصرف سوخت بالا صادر شد.

در لیستی که از سوی سازمان ملی استاندارد ایران منتشر شده است، اسامی هشت خودروی جدید که به  دلیل مصرف بالای سوخت دستور توقف خط تولید آنها صادر شده است، شامل (MVMX۳۳S دنده دستی)، (HAIMA S۷ STATION دنده اتوماتیک-  نوع موتور: HM۴۸۴Q ۱۹۹۵ سی‌سی)، (کامیونت پادرا Z۲۴PA دنده دستی)، (JAC S۵  دنده دستی)، (LIFAN ۸۲۰ SEDAN دنده اتوماتیک)، (London taxi TX۴ SEDAN دنده اتوماتیک)، (وانت تک کابین تک دیفرانسیل بنزینی CC۱۰۳۱PD۰۵ Wingles۵  دنده دستی)، (BAIC BJ۴۰L HATCHBACK دنده اتوماتیک) است.

مقوله استاندارد مصرف سوخت خودروها مجزا از طرح استانداردهای ۸۵‌گانه خودرویی است و تا پیش از این ۲۰ مدل خودرو نمی‌توانستند این استانداردها را رعایت کنند که با اضافه شدن این هشت مدل خودروی جدید تعداد خودروهایی که به دلیل مصرف سوخت بالا خط تولید آنها متوقف می‌شود، به ۲۸ مورد خواهد رسید.

جدیدترین نرخ تورم اعلام شد

بررسی آمارهای مرکز آمار نشان می‌دهد که تورم تیر ماه در هر دو حوزه‌های شهری و روستایی و همچنین در همه شاخص‌های آماری افزایش داشته است.

طبق اعلام مرکز آمار نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به تیر ماه ١٣٩٧ به ٨.٧ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (٨.٢ درصد) ٠.٥ واحد درصد افزایش را نشان می‌دهد.

در تیر ماه ١٣٩٧ عدد شاخص کل (١٠٠=١٣٩٥) به ١٢١.٤ رسید که نسبت به ماه قبل ٤.٤ درصد افزایش نشان می‌دهد. در این ماه درصد تغییر شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل ١٣.٨ درصد است؛ یعنی خانوارهای کشور به طور میانگین ١٣.٨ درصد بیشتر از تیر ١٣٩٦ برای خرید یک «مجموعه کالا و خدمات یکسان»  هزینه کردند که نسبت به این اطلاع در ماه قبل (١٠.٢ درصد) ٣.٦ واحد درصد افزایش یافته است.  نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به تیر ماه ١٣٩٧ به ٨.٧ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (٨.٢ درصد) ٠.٥ واحد درصد افزایش نشان می‌دهد.

شاخص قیمت در گروه عمده «خوراکی ها، آشامیدنی ها و دخانیات» نسبت به ماه قبل ٣.٢ درصد و در گروه عمده «کالاهای غیر خوراکی و خدمات» ٤.٩ درصد افزایش نشان می‌دهد.  نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به تیر ماه ١٣٩٧ برای این دو گروه به ترتیب ١٠,٨ و ٧.٩ درصد است.

نرخ بیکاری، ۱۲.۱ درصد

مطابق با آمارهای مرکز آمار ایران نرخ بیکاری برای سه ماهه بهار امسال (۱۳۹۷) ۱۲.۱ درصد اعلام شده است.

مطابق با آمارهای مرکز آمار ٤١.١ درصد جمعیت ١٠ ساله و بیشتر در سه ماهه بهار ۱۳۹۷ از نظر اقتصادی فعال بوده‌اند. یعنی در گروه شاغلان یا بیکاران قرار گرفته‌اند. بررسی تغییرات نرخ مشارکت اقتصادی حاکی از آن است که این نرخ نسبت به فصل مشابه در سال قبل (بهار ١٣٩٦) ٠.٥ درصد افزایش داشته است.

نتایج طرح آمارگیری نیروی‌ کار بهار ١٣٩٧ منتشر شد که در آن بررسی نرخ بیکاری افراد ١٠ ساله و بیشتر نشان می‌دهد که ١٢.١ درصد از جمعیت فعال (شاغل و بیکار)، بیکار بوده‌اند. روند تغییرات این نرخ حاکی از آن است که این شاخص نسبت به بهار ١٣٩٦ به میزان ٠.٥ درصد کاهش داشته است و جمعیت بیکار کشور  با ٤٤٩٥٨  نفر کاهش به ٣ میلیون و ٣٢٢ هزار نفر رسیده است.

همچنین جمعیت شاغلین ١٠ ساله و بیشتر در این فصل ٢٤ میلیون و ٦٥ هزار نفر بوده که نسبت به فصل مشابه سال قبل ٧٥٦ هزار نفر افزایش داشته است. بررسی اشتغال در بخش‌های عمده اقتصادی نشان می‌دهد که در بهار ١٣٩٧، بخش خدمات با ٥٠.١ درصد بیش‌ترین سهم اشتغال را به خود اختصاص داده است. در مراتب بعدی بخش‌های صنعت با ٣١.٢ درصد و کشاورزی با ١٨.٧ درصد قرار دارند.

بورس سرازیری می‌رود

امروز در بازار سهام خودروها، فلزات اساسی و محصولات شیمیایی روند کاهش قیمت را تجربه کردند و شاخص کل با کاهش ۲۶۳ واحدی روبه‌رو شد.

شاخص کل بازده نقدی و قیمتی بورس اوراق بهادار تهران امروز ۲۶۳ واحد افت کرد و به رقم ۱۰۸ هزار و ۳۹۵ رسید. همچنین شاخص کل هم وزن با ۱۲ واحد افت تا رقم ۱۸ هزار و ۲۷۰ واحدی افت کرد. شاخص آزاد شناور نیز ۳۸۶ واحد پایین رفت و تراز ۱۱۷ هزار و ۳۸۵ را تجربه کرد. در عین حال شاخص بازار اول و دوم نیز هر یک به ترتیب ۱۳۷ و ۷۹۱ واحد افت کردند.

سایپا، سرمایه‌گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تأمین و فولاد خوزستان سه شرکتی بودند که معاملات سهام‌شان بیشترین تأثیر کاهنده را روی شاخص‌های بازار داشت اما درطرف مقابل نفت سپاهان، ملی صنایع مس ایران و پتروشیمی فناوران به ترتیب با ۳۷، ۳۲ و ۲۹ واحد تأثیر افزاینده سعی کردند که نگذارند شاخص بازار بیش از این کاهش پیدا کند.

امروز در نماد ساپیا که بیشترین تأثیر کاهنده را روی شاخص‌های بازار داشت، شاهد صف میلیونی فروش بودیم به‌طوری که پس از پایان معاملات تعداد ۱۶۶ سفارش با حجم بیش از ۱۰ میلیون و ۶۶۶ هزار سهم در صف فروش ایستاده بودند. در این نماد صددرصد خریدها را سهامداران حقوقی انجام دادند و همچنین ۳۶ درصد از عرضه‌ها مربوط به سهامداران حقیقی بود.

ایران از عربستان پیشی گرفت

وزیر نفت هند اعلام کرد ایران در فاصله آوریل تا ژوئن از عربستان پیش افتاد و دومین تامین کننده بزرگ نفت برای پالایشگاه‌های دولتی این کشور شد.

دارمندرا پرادهان، وزیر نفت هند در پاسخ مکتوبی به قانونگذاران این کشور اعلام کرد هند که دومین مشتری بزرگ نفت ایران پس از چین است، در سه ماهه نخست سال مالی جاری، ۵.۶۷ میلیون تن یا حدود ۴۵۷ هزار بشکه در روز نفت از ایران وارد کرد.

وی آمار قابل مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ارایه نکرد اما آمار گردآوری شده از سوی رویترز نشان می‌دهد که هند در فاصله آوریل تا ژوئن سال میلادی گذشته، حدود ۳.۴۶ میلیون تن یا حدود ۲۷۹ هزار بشکه در روز نفت از ایران وارد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۳۲۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش بورس امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳

شاخص کل بورس روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در نهایت با کاهش ۵۱۸۶ واحدی بر روی کانال ۲ میلیون و ۲۵۹ هزار و ۷۳۱ واحد آرام گرفت. گزارش بورس امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ را بخوانید. به گزارش نبض بورس، بورس امروز ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ : خبر‌های مهم برای بورس امروز: ۱- «غدیس» قراردادی جدید بست: شرکت پاکدیس از انعقاد قرارداد فروش مقدار ۱,۵۰۰ تن کنسانتره سیب فله با تحویل درب کارخانه فروشنده خبر داد.
۲- قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری برای تولید بنزین پتروشیمی:با توجه به افزایش مصرف بنزین حدود ۲.۷ میلیارد دلار با پتروشیمی‌ها قرارداد بسته شده که در سال جاری بخشی از ظرفیت خود را به حوزه تولید بنزین اختصاص دهند.
۳- افزایش سرمایه غچین: گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ ۲,۱۴۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال به مبلغ ۳,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال از محل سود انباشته به تصویب هیئت مدیره رسیده.
۴- افزایش سرمایه ۲۲۰۸ درصدی سیمرغ از محل سود انباشته و مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها، مورد تائید حسابرس قرار گرفت.
۵- دومین حراج سکه در سال جدید فردا دوشنبه ۱۷ اردیبهشت با عرضه تمام سکه، نیم سکه و ربع سکه بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶ بانک مرکزی و بدون بسته‌بندی برگزار می‌شود.
۶- خنور یک قدم دیگر به عرضه اولیه نزدیک شد: برگزاری جلسات معارفه سهام شرکت نور ایستا پلاستیک/ نشست اول: دوشنبه ۱۷ اردیبهشت‌ماه / ساعت ۱۰:۰۰،
۷- در پایان معاملات فردا نماد‌های اپال، تکیمیا، سغرب، ثمسکن، ولیز، پسهند، ثاژن، وشهر، دقاضی و بزندگی جهت برگزاری مجمع در روز چهارشنبه متوقف خواهند شد. ۸- پیشنهاد هییت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه شرکت داروسازی دانا/ درصد افزایش سرمایه: ۲۰۰ درصد/ محل تامین افزایش سرمایه: سود انباشته صف‌های خرید و فروش در پیش گشایش تعداد نماد‌های در صف خرید: 41 نماد | ارزش صف‌های خرید:  291 میلیارد تومان تعداد نماد‌های در صف فروش: 38 نماد | ارزش صف‌های فروش:  404.2 میلیارد تومان گزارش بازار: شاخص کل امروز ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ 

شاخص کل: 2 میلیون و 239 هزار و 98 واحد | کاهش 20647 واحدی | معادل منفی 0.91 درصد

شاخص کل قیمت وزنی-ارزشی: 464 هزار و 627 واحد | کاهش 4284 واحدی | معادل منفی 0.91 درصد

شاخص کل هم وزن: 744 هزار و 100 واحد | کاهش 6938 واحدی | معادل منفی 0.92 درصد

شاخص قیمت هم وزن: 416 هزار و 337 واحد | کاهش 3881 واحدی | معادل منفی 0.92 درصد 

شاخص آزاد شناور: 2 میلیون و 881 هزار و 150 واحد | کاهش 32045 واحدی | معادل منفی 1.10 درصد

شاخص بازار اول: یک میلیون و 728 هزار و 629 واحد | کاهش 20151 واحدی | معادل منفی 1.15 درصد

شاخص بازار دوم: 4 میلیون و 239 هزار و 721 واحد | کاهش 26806 واحدی | معادل منفی 0.63 درصد

شاخص سهامداران خرد امروز ۱۷ اردیبهشت  ۱۴۰۳ 

(شاخص ارزش دارایی سهامداران با دارایی کمتر از ۱۰ میلیارد تومان)

شاخص سهامداران خرد:  133 هزار و  770 واحد | کاهش 1495 واحدی | معادل منفی 1.11 درصد

ارزش و حجم معاملات

تعداد معاملات: 311 هزار و 566 نوبت معاملاتی

ارزش معاملات: 39 هزار و 616 میلیارد ریال

حجم معاملات: 6 میلیارد و 346 میلیون برگه اوراق بهادار

ارزش دلاری بورس

ارزش دلاری بازار: 155 میلیارد دلار

نماد‌های تاثیرگذار

۷ نماد تاثیرگذار بر شاخص کل بورس: فملی ، فولاد ، فارس ،  شپنا ، وبملت ، شبندر ، شستا

صف‌های خرید و فروش

تعداد نماد‌های در صف خرید: 44 نماد | ارزش صف‌های خرید: 796 میلیارد تومان
سنگین‌ترین صفوف خرید: ثزاگرس ، ثامان ، وایرا

تعداد نماد‌های در صف فروش: 68 نماد | ارزش صف‌های فروش: 2963 میلیارد تومان
سنگین‌ترین صفوف فروش: ثفارس ، خفولا ، فنرژی

سرانه خرید و فروش بازار

سرانه خرید: 20 میلیون تومان

سرانه فروش: 23.2 میلیون تومان

برترین عرضه و تقاضا

۳ نماد با برترین تقاضا در بورس:  ثزاگرس ، ثامان ، وایرا

۳ نماد با برترین عرضه در بورس:  ثفارس ، خفولا ، فنرژی

بیشترین و کمترین قیمت

۳ نماد با بیشترین افزایش قیمت در بورس: وتوس ، دکوثر ، سدشت

۳ نماد با بیشترین کاهش قیمت در بورس: ثفارس ، کفپارس ، خوساز

ورود و خروج پول حقیقی:

میزان خروج پول حقیقی: 296 میلیارد تومان

۳ نماد با بیشترین ورود پول حقیقی: کاذر ، وتوس ، درازک

۳ نماد با بیشترین خروج پول حقیقی: خودرو ، فملی ، خساپا

نقشه بازار امروز ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳     

گزارش بازار هر روز راس ساعت ۱۳:۳۰ در نبض بورس منتشر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • قیمت نفت صعودی شد
  • جنجال هوخشتره و چاپ پول؛ شاخص محرمانه تورم را چه عددی حساب کرد؟
  • گزارش بورس امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • سرگیجه با آمار تورم
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت